Somogyváry Fotóstúdió

Esküvői fotózás, portré, fotókönyv készítés, fotórestaurálás, babafotózás, reklámfotó.

3

Iskolai tablók teljeskörü kivitelezése a fényképezéstől a keretezésig.MegosztomTablók készítése

Iskolai tablók teljeskörű kivitelezése a fényképezéstől a a keretezésig

 

Szia, köszönöm, hogy felkerestél a weboldalamon. Ha iskolai tablót szeretnél  készíttetni  akkor jó helyen jársz. Én segítek neked ebben. 


A tablókészítés első lépése a fotózás. A fotózás során fontos, hogy jó minőségű képek készüljenek az osztályról és a tanáraidról. Ezért érdemes profi fotóst igénybe venni, aki rendelkezik a megfelelő felszereléssel és tapasztalattal. A profi fotós segíthet nektek abban, hogy milyen beállítást, hátteret, és világítást válasszatok a képekhez.  Több beállítást is készítek, amelyek közül kiválaszthatod a legjobbakat. A fotós elvégzi a képek minőségi retusálását és nyomtatását is.


A tablókészítés második lépése a tervezés. A tervezés során el kell döntenetek, hogy milyen kinézetű legyen a tablótok. Lehet például egyedi, klasszikus, modern,  stb. A tervezés során figyelembe kell vennetek az osztályotok stílusát, személyiségét, és üzenetét. A tervezés során kiválaszthatjátok a tabló méretét, formátumát,  háttérét, grafikai elemét, szövegét, stb.


A tablókészítés harmadik lépése a kivitelezés. A kivitelezés során elkészül a tablótok professzionális nyomtatása, kasírozása, és keretezése.  A kasírozás során felragasztom a képet egy habkartonra, a képek Fuji Prof. papírra készülnek. A keretezés során választhattok különböző anyagú és színű kereteket a tablóhoz. 

 
tablokeszites_gyalon

 tablófotózás 

 


Az iskolai tablókészítésről néhány szóban:


 A diákokról rendszerint négy esetenként több felvételt készítek. A tabló mintaképeit pár nap múlva adom át, mintaképekből választhatjátok a tablóra kerülő képet. Alaprendelésnél a  kiválasztott felvételből 4 db igényesen retusált 7x10 cm-es papírképet és 8 db igazolványképet készítek.  A fényképekből utólag bármilyen méretű fénykép rendelhető. A tablófotózás az iskolában, kívánságra a stúdióban történik. A képeket amit átadok kivétel nélkül retusálom. Színes, fekete-fehér vagy barnított (szépia) képek választhatók. Nyitott vagyok a tabló grafikai elkészítésénél, elfogadom az ötleteket, sőt el is várom.

tabló fotós

tablokeszites_gyalon

Tablófotózás min. 20 fő esetén 5000 Ft-tól.

   Tehát összegezzük mit kínálok:

 - minden diákról 4-6 és minden tanárról 2 felvételt készítek. 
- mintaképekből történik a választás
- a kiválasztott képből 4 db igényesen retusált tablóképet
- 8 db igazolványképet, 
- az összes tablón szereplő személynek 1 db 20x30-as kis tablót.
- a képek Fuji Professsional papírra készülnek.
a nagy tabló keretezése 18 000 Ft-tól igény szerint.


 

A kis tabló mérete 20x30 cm amit a tablón szereplő összes tanár és diák egyaránt megkap. A nagy tabló grafikai része megbeszélés alapján történik, mérete 70x100 cm.  A nagy tablót  kívánságra keretezve szállítom.

Fizetés: a fényképezéskor a teljes összeg 50 %-a, szállításkor a hátralékos összeg. Utánrendelésnél  a képek árát előre elkérem.

Szalagavató fotózása:

Két fotóssal fényképezünk a szalagavatón. A szalagfeltűzéstől kezdve a  táncokig mindent lefényképezünk. Az elkészült felvételeket kidolgozásra alkalmas képkivágásban  nagy felbontásban tölthetitek le onlinefelületről.. Az ár függ az osztály létszámától. Fotózás 5000 Ft/fő minimum 20 fő esetén.

Remélem, hogy ez az ajánló hasznos volt számodra. Ha bármilyen kérdésed van, vagy segítségre van szükséged, akkor keress meg bátran. Örömmel állok rendelkezésedre. 

A további tablómintákat nézd meg a  galériában   


 Tel:  06-30 421-1576       

Somogyváry Fotóstúdió

 

Esküvői fotózás, portré, fotókönyv készítés,

fotórestaurálás, babafotózás, reklámfotó

és minden ami fotográfia


Hírlevél feliratkozás

 

Gyorslinkek

Esküvői fényképezés
Babafotózás
Portréfotók
Fotórestaurálás
Tablófotózás
Fotókönyv készítés
Reklámfotózás
Egyéb szolgáltatások

Somogyváry fotóstúdió © 2014     Cím: 2360 Gyál Iglói utca 34.     Tel: +36 (29) 344-854

| InstantPortal 3.0 | On-line látogató: 1

FEL