Somogyváry Fotóstúdió

Esküvői fotózás, portré, fotókönyv készítés, fotórestaurálás, babafotózás, reklámfotó.

3

Gyermekek, babák, bébik fényképezése alázattal és nagy gyakorlattal.MegosztomBaba ill, gyermekfotózás

Gyermekek, babák, bébik kreatív fényképezése


Ma szinte minden családban fellelhető digitális fényképezőgép, sőt fényképezős telefon is. Nincs olyan család, aki ne tárolna a számítógépén a gyerekeiről több száz, sőt megkockáztatom több ezer digitális babafotót is. Mégis sokszor  hallom szülőktől, hogy egy műtermi gyermekfotó az más. Mert arról megfeledkeznek, hogy a legjobb géppel készült kép sem tökéletes ha nincs ideális világítás. Azon kívül itt nincsenek felesleges hátterek (szekrény, tv, radiátor) Tökéletes fényviszonyok, különleges hátterek kellékek biztosítják a szuper babafotót.

Itt a pici az első, csak rá figyelek, minden róla szól és azt hiszem ez a képeken is látszik

Nem mennyiségi hanem minőségi fényképésznek tartom magam. Ha a babádról 100-200 db gyermekfotót szeretnél, akkor ne engem keress, mert az ilyen mennyiségű kép készítését én értelmetlennek tartom. Abban az esetben inkább keress egy motort aki ledarálja a 200 képet. Engem akkor keress meg, ha néhány igazán igényes babafotóra vágysz!


Amikor  egy  kisbabát, vagy  egy kisgyermeket  elvisznek  a  fotóstúdióba, sokan azt gondolják, odamegyünk, a fotós készít egy pár képet és kész.

Viszont a kicsinek egy csodavilág az egész stúdió. Nagy lámpák, kellékek, fény, egy idegen hely és mindenki azt várja tőle, hogy mosolyogjon, pedig ez sokszor nem kis feladat.


Megérkeznek felszerelkezve a kicsi kedvenc játékaival, váltóruhákkal, sapkákkal, kendőkkel, csatokkal, csörgőkkel és minden egyéb kellékkel. Néha 10 perc is eltelik, mire a kis emberke rájön, hogy semmi rossz nem fog itt vele történni, és végre elkészül az első kép. Aztán már csak a fantázia szab határt, hogy milyen felvételek készülnek. Itt már nem számít a technika, itt csak az a fontos, hogyan lehet beférkőzni a kicsi világába.gyermekfotózás Gyálon
20 éve az egyik anyuka ötlete volt, hogy születése után minden hónapban elhozta a kislányát a stúdióba  2 babafotóra, mely a kicsi 1 éves szülinapjára egy 24 db-os albummá alakult. Ekkora fejlődés, ilyen rövid idő alatt talán a leglátványosabb a gyermekek életében, mely soha meg nem ismételhető. Ezzel a lehetőséggel azóta többen is éltek, és hálásak az ötletért. Mostanában ezekből a képekből kívánságra fotókönyvet készítek.

 
Minden képet amit megrendelsz megnézhetsz előtte és csak a kiválasztott képet készítem el.  A megrendelt fényképekből utólag természetesen bármilyen nagyságú és darabszámú képet rendelhetsz.


Sokszor felmerül a kérdés a babafotózás előtt, hogy mit vigyünk? Természetesen a picit ne hagyjátok otthon de hozhatjátok a kedvenc gyerekjátékait, a legjobb ruháit, akár több félét is. Lehetőség van a többszöri átöltöztetésre, de azt sem szabad túlzásba vinni, mert nem jó ha erről szól a fotózás. Hozhattok kis napszemüveget,
a kedvenc játékait, baseball sapkát és egyéb kellékeket, rátok bízom.  A lényeg az időpont kiválasztása. Te ismered a gyermeked, te tudod, hogy mikor van a toppon. Ne hozd el lakkor amikor már le kéne fektetni, mert az csak egy vergődés lesz. Ébredés után jól lakottan hozd és akkor minden rendben lesz egy ideális gyermekfotózáshoz.

Lehetőséged van vászonkép rendelésére is (méretkorlátozás nélkül) Amit aztán kitehetsz bárhova a lakásodban, vagy ajándékozhatsz a nagyszülőknek.

A vászonképeket kívánságra vakkeretre feszítve adom át.
További képeket nézhettek a galériában   

Vagy nézz meg egy rövid videót a karácsonyi képekből.


 

 Ha kérdésed van hívj:  06-30 421-1576     
 
Somogyváry Fotóstúdió

 

Esküvői fotózás, portré, fotókönyv készítés,

fotórestaurálás, babafotózás, reklámfotó

és minden ami fotográfia


Hírlevél feliratkozás

 

Gyorslinkek

Esküvői fényképezés
Babafotózás
Portréfotók
Fotórestaurálás
Tablófotózás
Fotókönyv készítés
Reklámfotózás
Egyéb szolgáltatások

Somogyváry fotóstúdió © 2014     Cím: 2360 Gyál Iglói utca 34.     Tel: +36 (29) 344-854

| InstantPortal 3.0 | On-line látogató: 2

FEL