Somogyváry Fotóstúdió

Esküvői fotózás, portré, fotókönyv készítés, fotórestaurálás, babafotózás, reklámfotó.

3

Régi értékek megmentése: MegosztomÉrtékőrzés felsőfokon

Régi, megkopott fényképek szakszerű restaurálása 
Papírképek fotórestaurálása:

Ha szeretnél egy megbízható és kedvező árú szolgáltatót találni a fényképrestauráláshoz, akkor ajánlom neked a több mint 30 éves szakmai tapasztalatom. Segítek neked abban, hogy megújítsd a régi, kopott, sérült, vagy elhalványult fényképeidet..

A fényképrestaurálás egy olyan folyamat, amelyben a digitális technikák segítségével kijavítom a fényképek minőségét és megjelenését. A fényképrestaurálás során eltávolítom a fényképeken lévő hibákat, például a karcolásokat, a foltokat, a repedéseket, a lyukakat, a penészt, vagy a vízkárosodást. A fényképrestaurálás során javítom a fényképek színét, kontrasztját, élességét, és világosságát. 

 


 

Régi megkopott fényképeid, nagyszülőkről készült nyomataid, vagy csak negatív nélküli fényképeid digitális technikával másolom, restaurálom.

 

Hiányos képek pótlását, több különböző kép összemontírozását elkészítem és kívánt méretre nagyítom-kicsinyítem. 

 

 

 

A fotórestaurálás nagyon aprólékos, türelmes munkát igényel. Néha komplett arcrészletek hiányoznak, sokszor azonban csak felületi sérülések rontják az összképet. Ha elhozod a képet, azt nagy felbontásban lefényképezem, restaurálom, viszont az eredeti képet érintetlenül visszaadom.

 
Ha azt gondolod, hogy ezt már úgy sem lehet felújítani, bízd rám.

  

Ha beszeretnéd keretezni az  sem akadály, minőségi keretlécekből válogathatsz kedvedre. Nem csak fotópapírra kérheted a felújítást, hanem régies fotóvászonra is. A vásznakat igény szerint képkeretben vagy vakrámában adom át.

régi képek restaurálása
Sokszor kapok megkeresést, hogy van egy régi fényképem mennyibe kerülne a restaurálása? Erre azonnal sosem tudok válaszolni, mert amíg nem látom a képet, hogyan tudnék korrekt választ adni a felújítására. Ha el tudod hozni, tedd meg és azonnal ajánlatot adok a fényképfelújításra. Ha ez gondot okoz, készíts egy digitális felvételt róla, küld át e-mailben és 24 órán belül elküldöm a fotórestaurálás díját. Ha elfogadod az ajánlatom, hozd el a stúdióba. Ha messze laksz, csomagold be, add fel postán és ha elkészítettem, az eredetit és a felújított képet utánvéttel feladom a címedre.

fotorestauralas_ertekmentes

Ez a kép annyira sérült volt, hogy az egyik arcról hoztak egy külön fotót és így a három képből született meg a restaurált kép.

fotórestaurálás professzionálisan

Ez a kép is 3 db-ban érkezett. Igazi kihívás volt de a vevő nagyon elégedett volt.
Remélem, hogy ez az ajánló hasznos volt számodra.

Ha további képekre vagy kíváncsi, lapozz bele a    galériába. 

    Az alábbi kis bemutató érzékelteti, hogy némely eredeti fénykép rendkívül romlott                        állapotban volt és szinte kivétel nélkül orvosoltam a hibákat.

Egy további értékmentő szolgáltatásom a videódigitalizálás.
  
Szinte minden családban van olyan régi videokazetta amin gyermekeink, szüleink, nagyszüleink, nyaralásaink lettek felvéve. A technika fejlődése olyan gyors volt, hogy ezeket a videokazettákat már nincs min lejátszani. Hozd el a számodra értékes videokazettákat és digitalizálom, amit a televízión újra meg tudsz nézni. 
Legyen ez VHS kazetta VHS-C kazetta, 8 mm-es vagy HI 8.


Ha valamilyen kérdésed merült fel hívj telefonon: 0630 421 1576Somogyváry Fotóstúdió

 

Esküvői fotózás, portré, fotókönyv készítés,

fotórestaurálás, babafotózás, reklámfotó

és minden ami fotográfia


Hírlevél feliratkozás

 

Gyorslinkek

Esküvői fényképezés
Babafotózás
Portréfotók
Fotórestaurálás
Tablófotózás
Fotókönyv készítés
Reklámfotózás
Egyéb szolgáltatások

Somogyváry fotóstúdió © 2014     Cím: 2360 Gyál Iglói utca 34.     Tel: +36 (29) 344-854

| InstantPortal 3.0 | On-line látogató: 1

FEL