Somogyváry Fotóstúdió

Esküvői fotózás, portré, fotókönyv készítés, fotórestaurálás, babafotózás, reklámfotó.

3

Egyedi, kreatív fotókönyveket készítek a legjobb képeidből rövid határidővel. A fotópapírra készült fotókönyveket több féle felület és borító teszi különlegessé. Ez nem egy szoftver végterméke, hanem igazi kézimunka.MegosztomKreatív fotókönyv készítés

Egyedi fotókönyvek készítése több féle méretben, lapszámban és struktúrában-

Valakinél láttam egy nagyon exkluzív könyvet régi fényképekből.
Én is ilyet szeretnék. Hol csinálnak ilyet?
                      Jó helyen vagy, én vagyok a megoldó ember.                          Egyedi fotókönyv készítésével foglalkozom. 
 

Szeretnél egy egyedi fotókönyvet készíteni, amely megörökíti az életed legszebb pillanatait? Akkor válassz az egyedi könyveink közül, amelyekkel megmutathatod a szeretteidnek, hogy milyen csodálatos élményekben volt részed. 

Az esküvői könyvekkel megidézheted a nagy nap minden izgalmas részletét, az előkészületeket, a menyasszonyi ruhát, a szertartásokat a tortát, és a vendégsereget akik mindannyian örülnek a boldogságotoknak.

Az utazási könyvekkel felidézheted a világ különböző tájain szerzett emlékeidet, a lenyűgöző tájakat, a különleges kultúrákat, az ízletes ételeket. 

Minden könyv egyedi és személyre szabott, te választod ki a fotókat, a szövegeket, a borítót és a formátumot. A könyvek minőségi Professzionális fotópapírra készülnek, és tartós kötéssel rendelkeznek. A könyvek ára attól függ, hogy hány oldalasak, és milyen extra szolgáltatásokat szeretnél igénybe venni, mint pl. feliratok, montázsok stb. Ha többet szeretnél tudni az esküvői és utazási könyvekről, keress meg.

 
Egy fotókönyvet elkészíteni az első laptól az utolsó lapig egy alkotás. Egy család történetét, egy utazás képeit vagy egy szép esküvőt összeállítani egy igényes könyvben ez az igazi kreatív munka. Egyesével megtalálni a képek helyét nagyságát a környezetét igazán jó látásmódot igényel. Ami viszont a legjobb az egészben, amikor örömtől sugárzó, vagy éppen könnyekig meghatódó arcokat látok a könyv átvételekor. 

Az egyedi fotókönyvbe különböző méretű és oldalszámú fektetett, illetve állított, kreatív grafikai megoldásokkal elhelyezett fotók vagy fotómontázsok kerülnek. 
 
Fotókönyv készítés igény szerint!  
  fotókönyv készítés Gyál
Az egyedi fotókönyvben az oldalak   Fuji Professional fotópapírra készülnek, így tökéletes brillanciával és színhűséggel rendelkeznek. A kész oldallapok 1 mm-es kartonlapokra kasírozva kerülnek összekötésre. A modern fotóalbum (Fine Art) fényes, matt, selyemfényű vagy metál felülettel kérhető. Több mint 40 féle különböző színű  és textúrájú szatén ill. elegáns bőrhatású felülettel, vagy fényképes borítóval rendelhetitek a fotókönyvet.


Milyen alkalomra ajánlom?

Az esküvőtökről, a   szüleid házassági évfordulójára, gyermeked egész évfordulójára, vagy az utazásaid legjobb képeiből. Ez a könyv nem egy szoftver végterméke, hanem kivétel nélkül egyedi, kreatív kézimunka. Válogasd ki a képeket, hozd el, válassz méretet, lapszámot és egy prémium minőségű fotókönyv boldog  tulajdonosa  leszel. Ennél emlékezetesebb ajándékot nem tudsz kitalálni, mert ha vigyázol rá, 50 év múlva is megnézheted te vagy az unokáid. A könyv elkészítési  ideje általában   10 munkanap.esküvői fotókönyv

Örülök, hogy érdeklődsz az esküvőkönyveink iránt. Az esküvőkönyvek remek módja annak, hogy megőrizd és megoszd az életed egyik legfontosabb napjának emlékeit. Az esküvőkönyvekkel visszarepítheted magad a nagy napra, és újra átélheted a boldogságot, a meghatottságot, az izgalmat és a szórakozást. Az esküvőkönyveddel megmutathatod a családodnak, a barátaidnak és az utókornak, hogy milyen gyönyörű volt a menyasszonyi ruhád, milyen szép volt a torta, milyen vidámak voltak a vendégek, és milyen romantikus volt az első tánc.   


Az esküvőkönyveink egyediek és személyre szabottak. Te választod ki a fotókat, amelyeket szeretnél a könyvbe, és én gondoskodom arról, hogy minőségi nyomtatásban kerüljenek a papírra. Te döntöd el, hogy milyen sorrendben és elrendezésben jelenjenek meg a képek, és hogy milyen szöveget írj melléjük. Te választod ki a könyv borítóját, formátumát és a méretét is. A könyvek tartós kötéssel rendelkeznek, így nem kell aggódnod, hogy megsérülnek vagy elszakadnak. Remélem, hogy hamarosan rendelsz egy esküvőkönyvet, amellyel dicsekedhetsz. Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress bátran. 

 

Ha régebbi esküvődből szeretnél esküvőkönyvet, válogasd ki a képeket és neked is lesz egy extra esküvőkönyved.


 

Lapozz bele egy esküvőkönyvbe


    
Fotókönyv méretek: 15x20 20x20 20x30 30x30 30x40 fektetett vagy állított.
 

A legkisebb méretet (15x20) azoknak ajánlom, akik egyszerűbb és kedvezőbb árfekvésű fotókönyvet szeretnének. A kisebb könyvbe méreténél és lapszámától függően kevesebb képet tudok elhelyezni.
A 20x20-as méretű fotókönyv egy minőségi borítóval már egy  elegáns ajándék.
A legnépszerűbb fotókönyv  a klasszikus 20X30 (A4) melynek a mérete nagyon előnyös a képek elrendezésére, ezért is lett a sláger méret.
A 30x30-as méret a paletta legnagyobb illetve legelegánsabb darabja. Egy igényes esküvői sorozat méltó helyet kap ebben a méretű fotókönyvben.


Fotókönyv készítés (életkönyv)   fotókönyvek Gyálon

18 éves lett a gyermeked? Szeretnéd meglepni egy olyan ajándékkal amit még 50 év múlva is szívesen a kezébe vesz? Válogass össze a gyermekedről  képeket, hozd el és egy szuper fotókönyvet készítek a képekből. Hidd el nagy lesz az öröm. Nálunk hihetetlen sikere volt! Ne az utolsó pillanatban jusson az eszedbe, jó előre gondolkodj.
fotókönyv régi fényképekbőlF
otókönyv készítés
(emlékkönyv régi képekből)
 


Gondolhatsz még a fotókönyvre mint ajándék: a szüleid házassági évfordulójára, a párod kerek születésnapjára, vagy évfordulókra, mindig nagy örömet szerzel vele. Ha régi fényképekből szeretnéd a könyvet, gyűjtsd össze a képeket és 
tedd időrendbe. Nagy felbontásban scannelem, igény szerint retusálom. A scannelt képeket ajándékba átadom mailben. Ha digitális file-okat hozol, tedd fel időrendi sorrendben egy adathordozóra, hozd el és elkészítem a könyvet. Ha messze vagy, küld el bármilyen platformon (google drive, Mega, Mammuthmail, filemail...stb). Telefonon, vagy online tartjuk a kapcsolatot. A Te feladatod a képek összegyűjtése, a többit bízd rám. Ha azt gondolod, hogy ez kis munka, akkor majd meglátod milyen feladat összegyűjteni a régi képeket, de ne add fel. Megéri az idő ráfordítás.

Fotókönyv készítés (utazási album) 

utazási fotókönyv készítés
Gondold el: hazajössz egy exkluzív nyaralásról, ahol készítettél több száz felvételt. Mi lesz ezekkel a képekkel 10 év múlva? Hova tettem? hogy tudom megnézni? Kiírtam dvd-re de már nincs lejátszóm. Egy halom problémával nézel szembe.
Mi az amit tudok Neked ajánlani?  Egy nagyon jó megoldást kínálok, ami az utazásod értékének töredékébe kerül, viszont hosszú évekig gyönyörködhetsz benne. Amit állandóan megtudsz nézni, megtudod mutatni a barátaidnak egy elegáns minőségi fotókönyv formájában.  Egy fotókönyv ami a saját utazási képeidből készült,  ahol megörökítetted a világ szépségeit és viszont láthatod  a kalandjaidat, hogy milyen helyeken jártál, milyen emberekkel találkoztál, milyen élményekben volt részed. Az utazási könyvekkel újra átélheted az utazásaid hangulatát, és inspirálhatod magad, vagy másokat a jövőbeli utakhoz. Az utazási könyveink egyediek és személyre szabottak. Te választod ki a képeket, amelyeket szeretnél látni a könyvbe, és én gondoskodom arról, hogy minőségi nyomtatásban kerüljenek igazi fotópapírra. Te döntöd el, hogy milyen sorrendben és elrendezésben jelenjenek meg a képek, és hogy milyen szöveget írj melléjük. Te választod ki a könyv borítóját, formátumát és méretét is. A könyvek többféle stílusban készülhetnek, például fotóriport, útinapló, album vagy scrapbook. 

A könyvek tartós kötéssel rendelkeznek, így nem kell aggódnod, hogy megsérülnek vagy elszakadnak. Az utazási könyveink ára attól függ, hogy hány oldalasak, és milyen extra szolgáltatásokat szeretnél igénybe venni. Például hozzáadhatsz egy térképet a könyv elejére vagy végére, kérhetsz egyedi grafikai elemeket vagy díszítéseket, vagy választhatsz prémium papírt vagy borítót. Ha szeretnél egy pontos árajánlatot kapni az utazási könyvedre, kérlek  vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon.. Ha lejjebb lapozol ott találsz árakat. Szívesen segítünk neked kiválasztani a legjobb opciót az igényeidnek és a költségvetésednek megfelelően.

Exkluzív minőségű könyvhöz exkluzív kemény borító.
 Katalógus

Termékeidből, vagy az alkotásaidból állítok össze egy minőségi könyvet. Neked sem lehet mindegy, hogy minőségi termékeidet, műveidet egy 9x13-as fényképen vagy egy elegáns fotókönyvben prezentálod.

Lapozz bele egy termék katalógusba


Jó válogatást !

Fotókönyv árak:

1 lap a könyv kiterített bal és jobb oldala.
 

    15x20 méretű  5  lapos fotókönyv 14.000 Ft
    15x20 méretű 20 lapos fotókönyv 44.000 Ft
    20x20 méretű  5 lapos fotókönyv 16.500 Ft
    20x20 méretű 20 lapos fotókönyv 52.000 Ft
    20x30 méretű 10 lapos fotókönyv 32.000 Ft
     20x30 méretű 20 lapos fotókönyv 60.000 Ft
     30x30 méretű 10 lapos fotókönyv 40.000 Ft
    30x30 méretű 20 lapos fotókönyv 76.000 Ft
    30x40 méretű 10 lapos fotókönyv 42.000 Ft
    30x40 méretű 20 lapos fotókönyv 80.000 Ft
 

 Puha borítók:2200 Ft-tól
 Kemény borítók / bőr, szatén és egyéb számtalan felület/ 3900 Ft-tól
Papírképek nagy felbontású scannelése 200 Ft/kép
 
Egyszerű képaláírások: 3000 Ft/ könyv
Komplett idézetek: 6000 Ft/ könyv
Régi képek felújítása egyedi megbeszélés alapján.

A fotókönyv elkészítése előtt segítségedre lehetek a válogatásban, minden tapasztalatomat megosztom veled, nem hagylak magadra. Az elkészült anyagot átnézheted, mielőtt a laborba küldöm, és az esetleges módosításokat rutinosan megoldom. Mindig van rád időm, ha út közben még találsz egy képet, amit nem szeretnél kihagyni a fotókönyvből.Minőségi anyagokból választhatsz felületet és borítót.

Száz szónak is egy a vége, ha a végén átveszed a könyvet, rájössz, hogy jól választottál.


Ha kérdésed van hívj: 06 30 421 1576


Somogyváry Fotóstúdió

 

Esküvői fotózás, portré, fotókönyv készítés,

fotórestaurálás, babafotózás, reklámfotó

és minden ami fotográfia


Hírlevél feliratkozás

 

Gyorslinkek

Esküvői fényképezés
Babafotózás
Portréfotók
Fotórestaurálás
Tablófotózás
Fotókönyv készítés
Reklámfotózás
Egyéb szolgáltatások

Somogyváry fotóstúdió © 2014     Cím: 2360 Gyál Iglói utca 34.     Tel: +36 (29) 344-854

| InstantPortal 3.0 | On-line látogató: 2

FEL