Somogyváry Fotóstúdió

Esküvői fotózás, portré, fotókönyv készítés, fotórestaurálás, babafotózás, reklámfotó.

3

Esküvők professzionális fényképezése, nagy gyakorlattal és elhivatottsággal. Esküvői fotókönyvek nagy választékban. MegosztomEsküvői fényképezés

Komplett esküvőfotózás. Polgári esküvő, egyházi szertartás szabadtéri, ill. stúdió fotók, esküvői vacsorák fényképezése.


 


     Az esküvő fényképezésről pár szóban:


Az esküvő napja mostani életetek talán legkiemelkedőbb eseménye, mert a legfontosabb embernek a párotoknak fogadtok hűséget, ország világ előtt.

Az idő múlik, az emlékek fakulnak de a legszebb pillanatok megmaradnak a féltve őrzött fotóalbumokban. Az esküvői fotóimmal bemutatom esküvőtök legmeghittebb pillanatait.

Az esküvő napján egymást követik az események. Ezek közül talán a legfontosabb és egyben megismételhetetlen maga a szertartás amit  nem lehet megismételni, ezért sosem árt ezt profi szakemberre bízni. A szertartás magas szintű fényképezése tudást és legfőképpen gyakorlatot igényel. A mai világban mindenki tud fényképezni de igényes utómunkával már szinte  kizárólag a profik foglalkoznak.

Az egymást követő események minden apró részletét megörökítem. Veletek vagyok de mégis a háttérben maradok. A közös célunk csak az lehet, hogy bármikor amikor nézegetitek a fényképeket, vagy lapozzátok az esküvőkönyvet, újra és újra átéljétek e csodás napot.Egy polgári vagy egyházi esküvőn helytől és vendégszámtól függő helyszínenként 50-150 felvételt készítek. Minden olyan  fontos pillanatot megörökítek, amit egy ilyen alkalommal elvárnak egy esküvői fotóstól. Már az esküvő előtt fényképezek. Az izgalommal várakozó vendégsereg számtalan jó fotóra ad lehetőséget.

Az esküvőt követő napokban megkezdem a képek feldolgozását.  Majd ezekből a képekből vagy kiváló minőségű papírképeket, vagy egyedileg összeállított kreatív fotókönyvet készítek, amely tartalmazza a nagy nap legjobb fotóit.


Amennyiben képeket nézegetnél kattints a  

galériára 

 

Ha valami kérdésed van, hívj: 06 30 421 1576
 

Youtube


Somogyváry Fotóstúdió

 

Esküvői fotózás, portré, fotókönyv készítés,

fotórestaurálás, babafotózás, reklámfotó

és minden ami fotográfia


Hírlevél feliratkozás

 

Gyorslinkek

Esküvői fényképezés
Babafotózás
Portréfotók
Fotórestaurálás
Tablófotózás
Fotókönyv készítés
Reklámfotózás
Egyéb szolgáltatások

Somogyváry fotóstúdió © 2014     Cím: 2360 Gyál Iglói utca 34.     Tel: +36 (29) 344-854

| InstantPortal 3.0 | On-line látogató: 2

FEL